Elérhetőségek
POLGÁRMESTERI HIVATAL
Cím:  2131 Göd, Pesti út 81.
Tel.:  (06-27) 530-064
Fax:  (06-27) 345-279
E-mail:  varoshaza@god.hu
Zöldszám: 06-80/890-089

Ügyfélfogadás
H:  13:00-18:00
Sze:  8:00-12:00, 13:00-16:00
P:  8:00-12:00

Dunakeszi Járási Hivatal Okmányirodai Osztály
Cím:  2131 Göd, Pesti út 60/a.
Tel.:  1818
E-mail:  
dunakeszi.okmanyiroda@pest.gov.hu 

Ügyfélfogadás
H:  8:00-16:00
K:  8:00-16:00
Sze:  8:00-18:00
Cs:  8:00-16:00
P:  8.00-12.00

 

Linkek


    
      József Attila Művelődési Ház, 2131 Göd Pesti út 72., E-mail: info@godimuvhaz.hu 

      


    

Hírek


   Fontos gödi telefonszámok gyűjteménye

Keresés:   
Sport hír
2012.09.17 13:51
Gödi sárkányhajó győzelem a Kistérségi Hétpróbán
Nyomtatható verzió Szerző:

Második helyen végzett Göd Város csapata a Dunakeszin, második alkalommal megrendezésre kerülő Kistérségi Hétpróbán, melyet a házigazdák csapata nyert meg. A harmadik helyen Mogyoród, a negyedik helyen Fót végzett.Szeptember 14-én pénteken a sárkányhajó versennyel vette kezdetét a verseny. A táv 2000 méter volt. A rajtot a két esélyes - Dunakeszi és Göd - kapta el a legjobban, és sem a fóti, sem Gyulai Zsolt olimpia bajnok kajakosunkkal megerősített mogyoródi csapat nem tudta tartani velük a lépést. Fej-fej mellett haladt a két hajó, de a gödi egység a táv felétől folyamatosan 2 méterrel a házigazda csapat előtt lapátolt és ezt az előnyét a verseny végéig meg is tartotta.

Végeredmény:
1. Göd
2. Dunakeszi
3. Fót
4. Mogyoród

A gödi siker nagyban köszönhető a csapatot összekovácsoló Vajda Bélának, melyben szerpet kaptak a Gödi SE kajakosai, valamint helyi sárkányhajósok, melyek között világbajnok, európa bajnoki helyezett Bencsik testvérpár is helyet kapott. Külön köszönet illeti a Dunakaland Kalandparkot, amiért a felkészüléshez biztosították a csapat részére sárkányhajójukat.

Gratulálunk a győztes csapatnak:

Süle Barnabás, Hubay Zsófia, Stiglincz Orsolya, Török Vanessa, Ács Enikő, Váczai Enikő, Szűcs Boglárka, Bencsik Zsuzsanna, Bencsik Attila, Németh István, Vajda Béla, Hamar Péter, Józsa Gábor, Bársony Antal, Szabó László, Horváth László, Rabnecz Károly, Dalnoki Tibor, Bognár Viktor, Süle József, Nagy Árpád

Másnap a rodeóbika versenyszámmal folytatódott a verseny,melyen a Szálender Lovastanya versenyzői indultak városunk szineiben és nagyon szép versenyzéssel harmadik helyezést ért el Simon László csapata: Süli Judit, Végh Andrea, Komonyi Anita, Atkári Gergő, Lizicska Imre. Falmászás próbában a Dunakaland Kalandpark csapata (Pozsgai Anett, Szmeskó Balázs és Szakmári Zsolt) egészült ki a rodeóbikán szereplő Atkári Gergővel és kiváló eredményt ért el második helyezésével az igazán profi falmászókat felvonultató Dunakeszi mögött.

A szkander verseny a sárkányhajóhoz hasonlóan gödi győzelemet hozott. A csapat tagjai Barzsó Henrietta, Barzsó Alxander, Somogyi Dávid és Makai Viktor kiválóan versenyeztek és előzték meg Dunakeszi csapatát. A sörivó versenyben Mogyoród győzött, viszont a második helyen Göd csapata végzett fontos pontokat elvéve a harmadik helyen végző Dunakeszi csapatától. A főzőversenyben nagyon szép, második helyezést ért el a St. Hubertus étterem csapata Kocsis Mariann vezetésével a bográcsban elkészített paradicsomos töltött káposzta ételével. Az utolsó próba a kötélhúzás volt, melyet Növényi Norbertel megerősített házigazdák nyerték. Göd csapatának ezúttal harmadik helyezést ért a kötéllel és az ellenfelekkel való hatalmas küzdelem.

Összesítésben két számban győzött, három próbában második és kettőben pedig harmadik helyezést ért el városunk csapata. Gratulálunk a sikeres szerepléshez!Látogatottság: 5826
Copyright © 2010
Göd város Önkormányzata
Impresszum|Adatvédelem|Médiaajánlat Powered by Webgyár
Design by Cat-R-Sys Design Studio