Elérhetőségek
POLGÁRMESTERI HIVATAL
Cím:  2131 Göd, Pesti út 81.
Tel.:  (06-27) 530-064
Fax:  (06-27) 345-279
E-mail:  varoshaza@god.hu
Zöldszám: 06-80/890-089

Ügyfélfogadás
H:  13:00-18:00
Sze:  8:00-12:00, 13:00-16:00
P:  8:00-12:00

Dunakeszi Járási Hivatal Okmányirodai Osztály
Cím:  2131 Göd, Pesti út 60/a.
Tel.:  1818
E-mail:  
dunakeszi.okmanyiroda@pest.gov.hu 

Ügyfélfogadás
H:  8:00-16:00
K:  8:00-16:00
Sze:  8:00-18:00
Cs:  8:00-16:00
P:  8.00-12.00

 

Linkek


    
      József Attila Művelődési Ház, 2131 Göd Pesti út 72., E-mail: info@godimuvhaz.hu 

      


    

Hírek


   Fontos gödi telefonszámok gyűjteménye

Keresés:   
Hír
2015.12.15 08:43
Képviselői beszámoló - Kovacsik Tamás
Nyomtatható verzió Szerző:

Visszatekintés az elmúlt esztendőre (3-as választókörzet)
Eltelt egy év a választások óta, ilyenkor illő visszatekinteni, mi is történt a közvetlen lakókörnyezetünkben. Mi, akik Gödön élünk, szerencsés embernek mondhatjuk magunkat, hiszen Gödön élni már maga egy esély a jó közérzetre.Gondolom a város anyagi helyzetéről nem kell hosszasan beszélni, mert a város vezetői rendre elmondják a rendezvényeken. Kisebb, de azért az életünket, közérzetünket befolyásoló, környezetünket jobbá tevő dolgok mindig elkészülnek. Igyekszem a dolgokat úgy alakítani, hogy a lakótársaim – akikkel nap, mint nap találkozom – ötleteit, igényeit figyelembe tudjam venni.
Ilyen volt például az a megkeresés, amit a Béke úti óvodába járó gyermekek szülei vetettek fel. Sok éves probléma, de mára már halaszthatatlan intézkedést igényel az óvoda előtti útszakasz egyirányúsítása. Rendkívül komoly baleseti forrás lehet az ott összezsúfolódott autók által okozott káosz. A döntés megszületett, ha a műszaki feltételek megoldhatóak (a Duna parti le és felhajtás miatt) akkor megtörténik az egyirányúsítás. Felmerült ennek a problémának a fordítottja is, amikor a Táncsics Mihály utca egyirányúsítását kellene feloldani, az iskola forgalmának enyhítése okán. A megoldás tavaszra várható, mert az úttorkolat kötelező szélesítését idén már nem lehet aszfaltozni. További utcák aszfaltozására sajnos önerőből nincs lehetőség. Sok utca kész tervvel várja a pályázati kiírásokat.
A mi, 3-as számú körzetünkben a járdaépítés tovább folytatódik. A Pesti út bal oldalán járhatatlan volt a járda, megkezdődött az új kiépítése úgy, mint a Jávorka utcában a Petőfi Sándor és a Piarista Iskola között. A dunai strandon is készültek volna baleset megelőzési, csapadékvíz elvezetési, környezetszépítési munkák, de kérésem ellenére, érthetetlen okokból ezek későn lettek megrendelve, így csak jövő tavaszra készülhetnek el.
A hozzám segítségért fordulóknak maradéktalanul megoldottam problémáikat, úgy szociális, mint birtokvédelmi és egyéb ügyekben, amit ezután is szívesen megteszek.
Sok a tennivaló környezetvédelmi ügyekben is. Itt szívesen fogadok új ötleteket, megoldási javaslatokat. Az utcák többségében rengeteg tennivaló lenne, úgy a tisztántartás, mint a csapadékvíz elvezetés és növényápolás. Az, hogy ez nem megoldott probléma, nem feltétlen az Önkormányzat, vagy a hivatal hibája. A város vezetése terveket, szigorú rendeleteket, ellenőrző eljárásokat emleget, a közrend és köztisztaság helyreállítására, de ennek egyelőre nyomát sem látni. Felelősek vagyunk mi is, az itt lakók, nyaralni járók. Saját környezetünk elsősorban a mi felelősségünk. Ezért kérek mindenkit, aki eddig kevesebb időt fordított a saját kertjére, ingatlana előtti területre, úgy ezentúl tegyen többet, sokkal többet magáért, közösségünkért. Ennek elősegítésére remélhetőleg az Önkormányzat, az eddigieknél megfontoltabb, határozottabb, végrehajthatóbb és ellenőrizhető rendeleteket fog hozni, amit támogatni szeretnék. Jövő évi terveket, javaslatokat is ismertetni fogom egy más alkalommal.
Kedves 3-as körzet lakói! Kérem, a jövőben is keressenek hasonló intenzitással, osszák meg velem továbbra is ötleteiket, javaslataikat a
kovacsiktamas@god.hu-n , 0630 /533 20 86-os telefonszámon, vagy személyesen a József Attila 40-ben lévő lakásomon, vagy bárhol-bármikor! Segítő szándékukat remélve kívánok igen kellemes ünnepeket és boldog újesztendőt!

Kovacsik Tamás
Az Ön 3-as számú körzetének képviselője.Látogatottság: 1942
Copyright © 2010
Göd város Önkormányzata
Impresszum|Adatvédelem|Médiaajánlat Powered by Webgyár
Design by Cat-R-Sys Design Studio