Elérhetőségek
POLGÁRMESTERI HIVATAL
Cím:  2131 Göd, Pesti út 81.
Tel.:  (06-27) 530-064
Fax:  (06-27) 345-279
E-mail:  varoshaza@god.hu
Zöldszám: 06-80/890-089

Ügyfélfogadás
H:  13:00-18:00
Sze:  8:00-12:00, 13:00-16:00
P:  8:00-12:00

Dunakeszi Járási Hivatal Okmányirodai Osztály
Cím:  2131 Göd, Pesti út 60/a.
Tel.:  1818
E-mail:  
dunakeszi.okmanyiroda@pest.gov.hu 

Ügyfélfogadás
H:  8:00-16:00
K:  8:00-16:00
Sze:  8:00-18:00
Cs:  8:00-16:00
P:  8.00-12.00

 

Linkek    
      József Attila Művelődési Ház, 2131 Göd Pesti út 72., E-mail: info@godimuvhaz.hu 

      


    

Hírek


   Fontos gödi telefonszámok gyűjteménye

Keresés:   
Hír
2018.03.05 11:58
Lenkei György - képviselői beszámoló
Nyomtatható verzió Szerző:

Tisztelt polgárok!

Választóim bizalmáből öt ciklus óta vagyok az 1-es körzet képviselője.  Munkám egyrészt a körzethez kapcsolódik, másrészt mint a Szociális Bizottság elnöke a bizottság hatáskörébe tartozó ügyeket intézem.A körzetben több játszó, közösségi tér található. Ezekben új játékokat és mind a négyben fedett pihenő padokat helyeztünk el. A legújabb ilyen pad - a lakók által rendbe hozott -  Erdész utcai kis térre került kihelyezésre. Szintén itt az Erdész utcában a „tanyán” végre kulturált wc-ét építettünk. Az Alagút  utca melletti téren kialakított sporteszközökön a fiatalok nap mint nap edzenek. A bócsai játszótéren rendezzük meg évente a hagyományos gyermeknapot, és az őszi falunapot. Ezeken a rendezvényeken gödi gyermekek által előadott produkciókban gyönyörködhetnek a megjelentek, akiket ezek után egy finom ebédre hívtunk meg.

Itt a bócsai játszótér fedett részén került sor tavaly négy alkalommal helyi lakósági forumokra, ahol az itteni problémák kerültek felszínre. A nagyobbakat --  a megjelentek javaslatait messzemenőleg figyelembe véve az önkormányzat  igyekezett megoldani. Ezek jó része a Samsung gyárral és ennek zajával volt kapcsolatban. Ezeket a problémákat végül is sikerült megoldani. Kialakítottunk egy új információs rendszert, így most már a gyárban tervezett –lakosságot is érdeklő--- változásokról már előre tájékoztatást kapunk, és ezeket természetesen azonnal közhírré tesszük. A kisebb kéréseket, pl. pályafelfestés, hálók a kapukra, „fekvő rendőrök”, szemétgyűjtők stb. sokkal egyszerűbb volt megoldani. A tavalyi évben sikerült. az amúgy sok problémát okozó helyi közlekedést egy kicsit bővíteni, immár szombaton és vasárnap is van buszjárat. A nagyon szűkös lehetőségek dacára sikerült a Streba utcát leaszfaltozni.

A Szociális Bizottság munkájáról: Jómagam a gördülékeny ügyintézés érdekében naponta bemegyek a hivatalba. A bizottság minden héten ülésezik, az itt hozott határozatokat a szociális osztály munkatársai a lehető leghamarabb elküldik a kérelmezőkhőz. Évente több ezer kérdést tárgyal a bizottság, de a nagy számok ellenére mindegyiket egyenként külön kezeli, hiszen tudjuk, hogy a kérelmezőknek saját problémájának a megoldása a legfontosabb. Sajnálatos módon Gödön több esetben történt tragikus eset, amikor lakások megsemmisültek. Ilyenkor gyakorlatilag azonnal a helyszínre megyünk, és lehetőségeink szerint azonnali segítséget nyújtunk. Ebben mármint az azonnali segítségben szorosan együtt működünk a Családsegítő Szolgálattal, akik ha szükséges kérésünkre haladéktalanul intézkednek. A Szolgálat a Szociális Bizottság  napi munkájában  is aktívan segít. A rászorultak minden különösebb bürokrácio nélkül élelmiszer, és higéniai csomagot kaphatnak, Karácsonykor immár sokadik éve több száz ilyen csomagot osztunk ki.

Lenkei György
1. sz. választó körzetLátogatottság: 735
Copyright © 2010
Göd város Önkormányzata
Impresszum|Adatvédelem|Médiaajánlat Powered by Webgyár
Design by Cat-R-Sys Design Studio