Tisztelt Adózók!

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a következő hetekben elsősorban elektronikus úton, e-mailben, illetve az ügyfélfogadási napokon telefonon léphetnek kapcsolatba munkatársainkkal, a személyes ügyintézés jelenleg nem lehetséges.

Személyes megjelenés nélkül egyszerűbb, gyorsabb és biztonságosabb a helyi adóügyek intézése. A gazdálkodó szervezeteknek és az egyéni vállalkozóknak egyébként is kötelező az elektronikus út, a magánszemélyek pedig szabadon dönthetnek, hogy élnek-e a digitalizáció adta lehetőségekkel.
 
Önkormányzati adóhatóságunk teljes egészében biztosítja adóügyekben az elektronikus ügyintézést, így otthonról minden ügy indítható és intézhető. Az Elektronikus Önkormányzati Portál (Portál) https://ohp-20.asp.lgov.hu/nyitolap , ügyfelei számára biztosít elektronikus ügyintézési szolgáltatásokat. Személyes megjelenés, postai sorban állás nélkül küldhetik be kérelmeiket, bevallásaikat, adatbejelentéseiket, ellenőrizhetik adószámla kivonatukat, feldolgozott bevallásaikat megtekinthetik és ingyenesen fizethetnek bankkártyával adót, díjat az önkormányzatunknál. 
 
Az Adóosztály munkatársai ügyeleti rend szerint hétfő, szerda és pénteki napokon (ügyfélfogadási napokon) munkaidőben fogadják telefonon történő megkeresésüket, illetőleg a hét bármely napján e-mailen keresztül is kapcsolatba léphetnek velünk a helyi adózással kapcsolatos kérdésük esetén.

Idegenforgalmi adó
Katona István adóosztály-vezető: katonaistvan@god.hu

Építményadó, telekadó
Szolgai Bernadette (A-GY): 06-27-530-039, szolgaibernadette@god.hu
Benyó Paula (H-NY): 06-27-530-061, benyopaula@god.hu 
Táborosi Ilona (O-ZS): 06-27-530-060, taborosiilona@god.hu

Helyi Iparűzési adó
Szigeti Ágnes Éva: 06-27-530-042, szigetiagnes@god.hu

Talajterhelési díj, túlfizetések, téves befizetések ügyintézése
Ludmány Judit: 06-27-530-067, ludmanyjudit@god.hu

Gépjárműadó, adó- és értékbizonyítványok
Biró Erika: 06-27-530-052, biroerika@god.hu

Végrehajtással kapcsolatos ügyek
Nyilassy Rita osztályvezető helyettes: 06-27-530-043, nyilassyrita@god.hu

Kérdéseiket továbbá az adoosztaly@god.hu e-mail címre is megküldhetik.

Göd, 2021.03.30.

                                                                                              

Katona István
adóosztály-vezető