ISMÉT FELHIVÁS KIHIVÁSRA

KIHIVÁS NAPJA  2005

ISMÉT FELHIVÁS KIHIVÁSRA


 


KIHIVÁS NAPJA  2005


 


 


Az előző évekhez hasonlóan Göd Város Önkormányzata ismét csatlakozik a Magyar Szabadidősport Szövetség által megszervezésre kerülő


 


KIHIVÁS NAPJA 2005” országos sportjátékhoz.


 


A játék évekkel ezelőtt Challenge Day néven Kanadából indult és rövid idő alatt meghonosodott Európában és hazánkban is.


 


A kihívás napja 2005-ban május 25-én, szerdán 0 órától 21 óráig tart.


 


A győztes település az lesz, ahol a lakosság lélekszámához viszonyítva a legtöbben sportolnak legalább 15 percig. (Egy-egy ember e napon többször rajtolhat, teljesítve a 15 percet.)


 


A tavalyi évhez hasonlóan 25-én reggel héttől estig minden gödi gyermek  ingyen látogathatja a melegvizű strandot.


Reggeltől egész nap az intézmények, Bölcsőde, Óvodák, Általános Iskolák, Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálat, Piarista Iskola, TOPhÁZ Speciális Otthon rendezik a gyermeknappal egybekötve a sportnapjukat. Kérjük, ezen a napon ne gépkocsival közlekedjenek, hanem kerékpáron, illetve gyalog, hiszen már e tevékenységgel is hozzájárulnak a nap sikeréhez. Amennyiben tehetik, vegyenek részt a játékokban.


Ezen a napon kerül megrendezésre a „Tavaszi Futások 2005 Városi Iskolai Futóverseny” harmadik fordulója az Alsógödi Sportpályán – az iskolai korosztályokat ugrálóvár, trambulin és sok más játékos verseny várja.


A melegvizű strandon immár hagyományosan szervezik 10-18 óráig a Suli Póló elnevezésű vízilabda versenyt. A Gödi SE Vízilabda Szakosztálya vállalta e diákolimpiai rendezvény lebonyolítását – idén is 12-16 csapatot várnak.


 


A helyszínek részletes programjairól külön plakátokról értesülhetnek.


 


Amennyiben a nap programjához újabb javaslatuk van, illetve szívesen csatlakoznának a játékhoz, jelentkezzenek Hamarné Kismartoni Adriennél a részletek megbeszélésére.


A sportjáték szervezői bíznak benne, hogy a játékos, vidám sportnap kedvet teremt a mozgás-gazdag életmódhoz, és újabb hívekkel gyarapítja a rendszeresen sportolók táborát.